totop

iWith.org: Desarrollo web para proyectos que mejoran el mundo*

Únete al equipo de iWith

Títulos y resumen en todas partes

El MOOC en comunicació social està enfocat a disseminar bones pràctiques en el camp de les estratègies comunicatives per a projectes Erasmus Plus, a saber reconèixer-les i fer-les servir com a recurs i punt de referència per a la propera generació de projectes juvenils. 
Fecha: 22/05/2017
Duración: 5 Días 
Localización: on line Europe
Contacto: Alla Krinitsyna
Teléfono: +34 93 380 49 75
Más información: Web de la actividad-acto
El MOOC en comunicació social és una part d'un gran projecte finançat per l'Agència Nacional Espanyola. El projecte té com a objectiu compilar, analitzar i presentar bones pràctiques en el camp de la comunicació social durant la implementació de projectes de joventut sota el programa d'Erasmus Plus. El MOOC és la primera passa d'un projecte que presentarà la teoria de la disseminació i l'explotació dels resultats dels projectes de joventut i l'empoderament dels participants perquè comparteixin aquestes bones pràctiques. 

El MOOC en comunicació social s'ha creat amb dos objectius principals:
  • Presentar la teoria de la disseminació i explotació de resultats dels projectes juvenils i reflexionar sobre aquestes. 
  • Compilar bones pràctiques en disseminació i explotació de resultats en el camp dels projectes juvenils sota el programa Erasmus Plus.
Vam crear aquest MOOC com una eina educativa i de comunicació. Primerament, el MOOC donarà als joves participants l'oportunitat d'aprendre d'experts de la comunicació a través dels materials del MOOC així com dels propis companys durant la interacció que podran tenir sobre la plataforma. En segon lloc, el MOOC crearà l'espai perquè els participants puguin comunicar-se i compartir coneixement.

Totes les pràctiques seran analitzades i compilades pels experts al Tool-kit que serà presentat a finals del 2017 com a recurs i punt de referència per a les properes generacions de projectes juvenils.
Els participants del MOOC rebran informació teòrica i pràctica en relació a tres blocs temàtics:
  • Estratègies comunicatives per a projectes Erasmus Plus.
  • Públic per implementar les estratègies comunicatives dels projectes Erasmus Plus.
  • Eines de comunicació i recursos per a projectes d'Erasmus Plus.
Et convidem a participar al MOOC en el període entre el 22 i el 26 de maig de 2017. Cada dia al matí, els nostres formadors donaran informació nova i s'enviaran petites tasques pràctiques sobre aquests temes. Els participants tindran l'oportunitat de realitzar-les al llarg del dia. El temps necessari per aprendre i realitzar les tasques és aproximadament d'una hora per dia. 

 
     
Mas sobre el tema: curs , training , erasmus plus , iwith

Actividades previstas

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss