totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Parabòlica a San Ixtán


El projecte local d' Adeco a San Ixtán (Jalpatagua, Guatemala) compta amb una parabòlica per la seva connexió a Internet gràcies a la intervenció de la Fundación IWith.org.

Des del passat mes de febrer, el projecte local d'Adeco a San Ixtán (Jalpatagua, Guatemala) compta amb una parabòlica per la seva connexió a Internet. Aquesta parabòlica ha estat un donatiu d'una empresa que la Fundació IWith.org va posar en contacte amb els coordinadors locals del projecte Adeco a Guatemala, que fins aquests moments no disposava ni de cable Informatica a San Ixtantelefònic

L'empresa Incale,s.l., productora de sabó i distribuidora de raspalls industrials de Catalunya (Espanya), va decidir aquest Nadal que el pressupost anual per regals nadalencs a clients i proveïdors el destinaria a una bona obra. Per això es va informar a la Fundació IWith.org de les necessitats dels projectes locals amb els que aquesta col.labora i va decidir comprar una parabòlica per San Ixtán.

Aquesta parabòlica permetrà les comunicacions de l'escola San José Obrero de San Ixtán, un dels centres que participarà en el curs pilot d' Absoo, el projecte d'e-learning de la Fundació IWith.org que s'iniciarà durant el mes de març.

 

                                                Incale, s.l.


Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss