totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

El curs pilot d'Absoo ja funciona al cent per cent


Els estudiants de Niños y niñas de la Sierra IAP ja s'han unit als seus companys del curs pilot d'(·Ab·soo·).

Acces d una alumna mexicana a l aula virtualL'última setmana de març, els estudiants mexicans que participen al curs pilot del projecte (·Ab·soo·)  varen començar a utilitzar l'espai virtual d'aprenentatge junt amb els seus companys de República Dominicana y Guatemala.

A Mèxic, el centre que participa en aquest curs pilot és l'Instituto de Excelencia Educativa Niños y niñas de la Sierra IAP, que es troba situat a Jalpan, estat de Querétaro, a la serralada de Sierra Gorda.

Els estudiants que participen d'aquesta experiència han rebut amb molta ilusió el projecte i ja estan treballant activament en els espais formatius virtuals del projecte (·Ab·soo·).

Està previst que el curs pilot s'allargui fins al juny. Posteriorment, els alumnes tindran accés a l'oferta de formació continuada de la UOC (Universitat Oberta de Catalunya) gràcies al conveni firmat entre la Fundació IWith.org i el Campus for Peace, entitat vinculada a aquesta universitat.


Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss