totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Primeres impressions de la segona edició


Iniciada la segona edició de "Introducción a la Formación On-line", disposem ja de les primeres impressions.

La segona edició de "Introducción a la Formación On-line" va començar sense majors complicacions el 26 de gener de 2004. L'experiència adquirida en la primera edició, el curs pilot, ha estat un element positiu a l'hora d'afrontar els reptes per aquest nou curs.

Primer diaA 15 dies d'aquest inici, tenim ja les primeres impressions. Els estudiants ja han realitzat les primeres activitats per conèixer millor el campus i els seus companys. Cal destacar el recolzament que estan rebent per part dels antics estudiants del curs pilot, els quals els ajuden en el funcionament del campus i els indiquen la importància d'assistir a les sessions presencials per al bon funcionament del blended-learning.

Actualment, 38 estudiants estan participant en la segona edició de "Introducción a la Formación On-line" que s'imparteix en dues aules virtuals proporcionades pel Campus for Peace de la UOC. Els perfils professionals d'aquests estudiants inclouen secretaries, fusters, pèrits, ingeniers, sastres, mestres, ajudants d'advocat, xòfers,...

Els equips docents:

Les aules virtuals aportades pel Campus for Peace de la UOC estan coordinades per Arantxa Uribe-Echevarría Diago (graduada del postgrau Técnic en la Formació on-line y Tècnica en Coordinació y Gestió Docent de la UOC) i Isabel Sales García (llicenciada en Filologia Romànica, Diplomada en Magisteri i consultora del curs de postgrau Técnic en la Formació on-line a la UOC), les quals varen ser professores de la primera edició de "Introducción a la Formación On-line" del programa (·Ab·soo·) de la Fundació IWith.org.

EstudiantEl grup coordinat per l'Arantxa Uribe-Echevarría està tutoritzat pel tàndem Félix Díaz (consultor de la UOC en Psicologia de la Comunicació) y María Eugenia Arruti (llicenciada en Pedagogia i Psicopedagogia). Son els professors de 19 estudiants, 13 dones i 6 homes d'entre 19 i 45 anys, que revertiran la seva formació en centres educatius de Jutiapa (Mèxic), Querétaro (Guatemala) i Santo Domingo (República Dominicana).

Per la seva banda, la Isabel Sales coordina el grup que incialment estava compost per Jordi Solsona (llicenciat en Pedagogia) i Gemma Bello (llicenciada en Sociologia i Ciències Polítiques). Per motius personals, en Jordi ha cedit la seva plaça de professor a Luis Mari González de Txabarri Miranda (llicenciat en Filologia Basca i Pedagogia), que ja col·laborava en l'assessoria de l'estructura organitzativa del programa (·Ab·soo·) i està molt emocionat per poder participar directament en la formació dels estudiants. Aquest grup també està format per 19 estudiants de Mèxic i Guatemala.

Agraïm poder comptar amb aquests grans professionals que han ofert el seu temps i dedicació de forma voluntària.

Més informació sobre els centres educatius locals:


Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss