totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Curs de formació en TIC per ONG


Iwith.org organitza un curs per facilitar a les organitzacions no lucratives l’accés a les noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació.


El curs Internet per ONGs t'ofereix la formació necessària perquè, sense cap coneixement tecnològic especial, puguis familiaritzar-te en l'ús de les noves tecnologies per millorar l'eficàcia comunicativa de la teva entitat.

Aquest curs està basat en Ab·core (la plataforma de serveis Internet integrats d'Iwith.org), per la qual cosa és de molt interès per tots els usuaris de l'eina. Però també està dirigit a les persones que es plantegen millorar l’aplicació de les noves tecnologies a les organitzacions no lucratives.

Es tractaran temes com la  introducció al programari lliure, les eines Ab·core per a l’administració, creació i gestió de pàgines web, la gestió de notícies a la web, el bon ús del correu electrònic, els enllaços d’interès, la gestió d’àlbums de fotos, la utilització d’eines participatives a la web, etc...

El curs es realitza per mòduls, i cada alumne disposa d’accés complert a tot el programari de la plataforma.

Import matrícula amb beca: 10 €.
Duració: 75 hores. Es desenvoluparà en línia de març a juny.

Saber més...
Curs internet per ONGs

Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss