totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Què són els metatags?


Descobreix què són els metatags i com poden ajudar-te a fer més localitzable a Internet la web de la teva organització.

Tenir presència en Internet no és només disposar d'una pàgina web. A la Xarxa de xarxes hi ha milers de milions de pàgines a l'espera de ser visitades, i pocs arribaran a la web de la teva organització si no utilitzes els mitjans adequats.

Els metatags són imprescindibles perquè la pàgina quedi ben posicionada en els principals cercadors d'Internet.
Buscador
Per a registrar i ordenar els websites, molts cercadors utilitzen robots. Aquests robots registren les dades per a la classificació en el codi font del document HTML, una part de la pàgina que no és visible des del navegador (Mozilla, Internet Explorer,...). On realment estan buscant els robots és en els metatags.


Els metatags contenen frases i paraules clau sobre el contingut de la pàgina. Quan un internauta introdueix diverses paraules clau en un cercador, els primers resultats que s'ofereixen són els d'aquelles pàgines que en les seves metatags contenen aquestes paraules. I l'internauta molt possiblement només visitarà les pàgines ofertes en aquests primers resultats. D'aquí la importància dels metatags.

InternetAixí doncs, quan realitzis la web de la teva organització recorda introduir els metatags correctament en el codi font del document HTML, amb les paraules clau que realment descriuen el contingut de la teva pàgina.

I els usuaris de Ab·core recordeu que per a vosaltres és més fàcil, ja que teniu a la vostra disposició l'editor de metatags, incorporat al servei de creació de pàgines web, amb el qual no necessiteu conèixer el codi HTML.


14/02/2005
Laia Duran
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss