totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

fesinternet.net


Què és FesInternet? Del 22 de febrer al 6 de març us proposem celebrar tots junts la Festa d'Internet. Volem compartir els diferents significats que té Internet per cadascú de nosaltres, explicar-nos què es el que ens agrada i què no, saber què s'hi fa, qui ho fa... en definitiva, volem fer Internet nostra!

FesInternet és un programa d'activitats que es duran a terme entre el 22 de febrer i el 6 de març amb l'objectiu de divulgar i difondre Internet com una gran xarxa de persones més enllà dels seus aspectes tecnològics.

Des de 1996, la Festa d'Internet se celebrava cada 8 de febrer. Des dels inicis VilaWeb ha promogut la Festa, una convocatòria que va néixer perquè els internautes en siguin protagonistes.

Enguany, la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació ha assumit el repte de coordinar el conjunt d'activitats i actes que vosaltres, els protagonistes, ens heu proposat i que responen als objectius i arguments per fer Internet més participativa i global.

En l'agenda de la Festa trobareu activitats informatives, de conscienciació, lúdiques i formatives, i s'hi han implicat persones de tots els àmbits i sectors (ciutadà, educatiu, de l'empresa, de l'oci i del lleure, empresarial i professional, acadèmic, etc.). El desig és aconseguir la participació de tots els sectors de la societat catalana en la construcció d'Internet. Per aquesta raó, hem concetrat en aquests quinze dies totes les activitats que podem fer a Internet i que, a la vegada, també formen part de la nostra vida quotidiana com, per exemple, viure, aprendre, treballar, passejar, jugar, etc.

La Festa no té una seu oficial, sinó que se celebren activitats arreu del territori català, tant presencialment com en el ciberespai.


Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss