totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

GÈNERE I TIC


Global knowledge partnership a Egipto. Les intersseccions entre gènere i TICs.

7 I 8 de Maig del 2005 es celebrarà una convenció de dos dies sobre la metodologia de l’avaluació de gènere (GEM) per iniciatives TIC (Tecnologies de la informació i la comunicació).

Aquesta iniciativa persegueix portar participants interessats en temes de gènere en ICT4D i donar-los la oportunitat d’intercanviar experiències de coneixement de gènere i ICT. La convenció estarà molt enfocada en l’avaluació de gènere, es donarà especial èmfasi en atendre els conceptes bàsiques en les interseccions entre gènere i ICTs.

La convenció està patroninada per la GKP i la “Assotiation progressive Communications” (APC) a través del seu programa de suport de xarxa per a dones (WNSp)

Es tractaran els següents temes:

-Conceptes bàsics de gènere.

-Gènere i ICT a nivell global.

-Assessorament en el tema de gènere en el context local.

-Gènere i indicadors de ICT.

-Temes pràctics en l’avaluació de gènere.

-Mapa de GEM i la seva website.

-Els principis de l’avaluació de GEM.

La convenció està oberta a les organitzacions que estiguin fent un treball important en l``area del gènere i ICT4D Aixa com a les organitzacions que estiguin planificant incorporar la perspectiva de gènere en les seves iniciatives de ICT4D. Els membres de GKP ja estiguin treballant o intentant incloure iniciatives de gènere hi haurien d’estar interessats.


Per a més informació consultar www.globalknowledge.org/gemworkshop2005.
La convenció està sostinguda en conjunció amb el forum internacional GKP en solucions avançades d’ICT pel desenvolupament a través de les aiances amb el sector i el meeting anual de GKP a El Cairo, Egipte.
Els solicitants agraciats per la convenció del GEM també estan convidats al forum internacional (obert a ambdos: membres i no membres) i al meeting anual del GKP (només membres). Per conèixer més sobre el forum internacional i el meeting anual de GKP, visitar:
www.globalknowledge.org/annualmeeting2005.

GEM és una guia online per planificar i implementar evaluacions de l’ICT des de las perspectiva de gènere. Per a més informació sobre GEM, dirigir-se a  www.apcwomen.org/gem.


Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss