totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Premi Voluntariat 2005


La Fundación Ashecor Internacional convoca el Premi Voluntariat 2005

La Fundación ASHEKOR Internacional estableix la concessió d’un premi amb una dotació per a l’any 2005, de 25.000.- € per a donar reconeixement als voluntaris o equips de voluntaris per la seva trajectòria en la realització de projectes solidaris a Catalunya, recalcant les activitats desenvolupades en els dotze últims mesos, relacionats amb els nens, les persones de la tercera edat o amb els minusvàlids, sense distinció alguna de raça, creences o religió.

Iwith.org dona suport a aquesta iniciativa de la Fundación ASHEKOR Internacional publicant les bases del premi.

Les propostes poden presentar-se abans del 30 d'octubre de 2005.


Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss