totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Iwith.org Model de la formació on-line.


1a Jornada de formació i alfabetització en noves tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC).


capsalera.jpgIwith.org ha estat convidada, a la 1a Jornada de formació i alfabetització en noves tecnologies de la informació i de la comunicació (TIC), organitzat pel Departament d’Universitat, Societat i Recerca (DURSI) i la Societat de la Informació (SI), per presentar la seva experiència en formació a distància com a model per altres organitzacions.

Iwith.org amb un ampli bagatge en el món de les noves tecnologies (NNTT), aposta per l’ús de les TIC com a eines de solidaritat i millora de la societat. L’ordinador, Internet i el programari lliure es posen al servei de les persones, organitzacions i col·lectius que treballen per resoldre els problemes de la nostra societat, proporcionant-los eines adequades per fer front a l’anomenada exclusió digital.

En aquestes primera jornada la Fundació Iwith.org, com a beneficiari dels ajuts FTIC 2004, presenta les seves experiències en formació a distància consolidant el campus d’e-learning (Ab·soo) com a una eina versàtil i potent. La Fundació Iwith.org durant aquests darrers anys s’ha anat obrint camí en el món de la formació on-line per organitzacions no lucratives (ONL) i s’ha establert com un referent en aquest camp, amb una plataforma de serveis pròpia (Ab·core) que ofereix una gestió senzilla i professional de la Web a les organitzacions, creant poc a poc una xarxa d’experts en tecnologies de la informació i promovent les NNTT com una eina positiva.

Després de l’èxit obtingut amb la formació on line al llarg d’aquest darrer any, Iwith.org, comença un nou període i fa una aposta més forta per la formació a distància obrint un calendari de cursos d’octubre 2005 fins al setembre del 2006.

Comença aquesta nova campanya formativa amb cursos sobre la comunicació amb els donants i stakeholders mitjançant la web, seguiment de projectes d’oficines virtuals, Internet per ONLs, organització de reunions...i en definitiva cursos destinats tant als usuaris de la plataforma Ab·core com a totes aquelles persones que treballen en el món de les ONL.

Sense oblidar que l’objectiu principal d’Iwith.org, és ajudar les organitzacions sense ànim de lucre per construir un món millor amb les millors solucions tecnològiques.

22/09/2005
Tomeu Riera
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss