totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Agenda Latinoamericana Mundial 2006


Iwith.org aporta opinió a l'Agenda llatinoamericana mundial de 2006

L'Agenda és el llibre llatinoamericà més difós cada any dintre i fora del Continent americà, i s'edita en català, castellà, anglès i portuguès.


L'Agenda del 2006 aborda el tema de la societat de la informació, i és en aquest marc en el qual des de Iwith.org aportem la nostra visió sobre la bretxa digital, projectant el paper del continent en les pròximes dècades partint de la visió global de la xarxa.

Úso pedagògic de l'agenda
A més de per a un ús personal, aquesta Agenda està pensada com un instrument pedagògic per a comunicadors, educadors populars, agents de pastoral, animadors de grups, militants... 

Els textos són sempre breus i àgils, presentats sota la concepció pedagògica de la «pàgina-cartell», pensada i diagramada de manera que, directament fotocopiada, pugui ser lliurada com «material de treball» a l'escola, a les reunions de grup, en l'alfabetització d'adults... o exposada en un tauler d'anuncis. També, perquè aquests textos puguin ser transcrits en el butlletí de l'associació o a la corresponent revista del lloc.

Podeu obtenir-la en qualsevol dels editors o distribuïdors d'Europa o Amèrica.Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss