totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

La web com eina de comunicació amb els donants, voluntaris, beneficiaris i altres grups d'interès.


Durant el mes de novembre Iwith.org imparteix un curs obert a totes les organitzacions sobre la comunicació amb els membres implicats o stakeholders.

Iwith.org fa una forta aposta per la formació online, i us obre les portes a tot un món de formació. Hem creat un calendari de cursos que es desenvoluparà des d’octubre del 2005 fins setembre del 2006, amb una gran varietat de continguts, que oportunament us anirem oferint de forma detallada.
Web

Pretenem ajudar a les organitzacions sense ànim de lucre, les associacions, fundacions i ONGs, millorant-les i modernitzant-les, per construir un món millor amb els millors solucions tecnològiques.

Per a tota organització, és un tema essencial, poder establir una comunicació transparent amb els membres implicats, directa o indirectament, amb els objectius i tasques de la pròpia organització. Per això us presentem i oferim el curs La web com a eina de comunicació amb els donants, voluntaris, beneficiaris i altres grups d’interès, que es desenvoluparà durant el mes de novembre en català i en castellà.

 És un curs destinat a oferir solucions per a gestionar de forma adequada els canals de comunicació entre la pròpia organització i les persones implicades. Aprendre a reconèixer qui són els stakeholders, com ens podem comunicar amb ells d’una forma eficaç i directe, quin tipus de informació es pot proporcionar per tal que sigui el més eficaç possible, quin tipus de informació se’ls pot oferir perquè sigui efectiva, o quin tipus de documentació s’adapta millor als seus interessos. En definitiva, un curs pràctic per aprendre a comunicar-nos d’una forma eficaç i eficient amb els implicats en la nostra organització.

Aquest curs conta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, Direcció General d’Actuacions Comunitàries i Cíviques, i és un curs homologat pel Pla de Formació del Voluntariat. 

Iwith.org juntament amb el vostre ajut, aposta per l’ús de les TIC i el software lliure com eines de solidaritat i millora de la societat.

Més informació formacio@iwith.org  

Inscripcions https://www.iwith.org/ct/inscripciocursstake.html    

 


31/10/2005
Tomeu Riera
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss