totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Lliurament del Premi Voluntariat 2005


La Fundació Ashekor amb la col·laboració d'Iwith.org convida a l'acta de lliurament del Premi Voluntariat 2005

Premi Voluntariat 2005La Fundación ASHEKOR Internacional, un cop acabades les deliberacions del jurat del Premi Voluntariat 2005, convoca als participants i amics a l'acte de lliurament que es farà el proper dia 5 de febrer de 2006 a les 12h del migdia al Casal de Sarrià, al carrer Eduard Conde, 22 de Barcelona.

El premi servirà per a donar reconeixement als voluntaris o equips de voluntaris per la seva trajectòria en la realització de projectes solidaris a Catalunya,  relacionats amb els nens, les persones de la tercera edat o amb els minusvàlids, sense distinció alguna de raça, creences o religió, i també ajudarà al finançament dels seus projectes a través de les associacions en les que participen.

Iwith.org dona suport a aquesta iniciativa de la Fundació ASHEKOR Internacional potenciant la seva presència a internet.

Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss