totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Necessitem un altre comunicació


Iwith.org participarà a la trobada de l'associació Araguaia el proper 26 de març a Barcelona.

En la presentació de l'Agenda Llatinoamercana d'enguany, Pere Casaldàliga ens diu "I cada dia, des de l'espai més casolà del qual disposem fins a les creixents grans manifestacions, exercir aquesta suprema qualitat humana de la comunicació, en la veritat, en la comprensió, en la solidaritat. Comunicar-nos per conèixer-nos. Comunicar-nos per acollir-nos. Comunicar-nos per salvar-nos plegats".


A partir del treball realitzat amb l'Agenda Llatinoamericana on ja va participar Iwith.org, Araguaia presenta la trobada d'enguany amb una taula rodona sota el títol "Necessitem un altre comunicació"

La Trobada 2006, volem que sigui  un assaig d'aquesta comunicació. Aquest any ens sembla que hem de fer també una "trobada" diferent: ser més persones que escomuniquen, col.lectiu que participa activament, grup que es diu personalment i col.lectivament...Això ens convida novament a fer un nou plantejament: que sigui més participativa,dinàmica, que ens impliqui més activament que ens convidi a dir-nos més de ple. Al matí  hi haurà una  presentació d'anàlisis id'experiències a nivells diversos de la comunicació: la que hi ha, la que no volem, la que es va inventant... A la tarda se'ns convidarà a participar en una certa creació col.lectiva: un artista, tècnic en l'experiència d'utilitzar diverses formes de comunicació simbòlica-artística, ens convidarà a implicar-nos en camins d'expressió-comunicació.

A la Taula Rodona participaran - Francesc Escribano .  Periodista.  Director de TV de Catalunya.- Jordi Oriola.  Militant altermundialització en comissions  de comunicació.- Núria Terés  Comissió Agenda Llatinoamericana .- Ramon Bartomeus  Resources manager. Iwith.org - i  Siro López  Teòleg. Artista Polifacètic.

Per més informació : Programa triptic araguaia trobada 2006 pdf 2,5 Mb.
Secretaria d'Araguaia
Dijous de 6 a 8 de la tarda :
Rivadeneyra 6, 10è.                                          
08002 Barcelona.
Telèfon: 93 - 317 61 77

Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss