totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

La Marató de TV3 2006. Contra el dolor crònic.


La Marató de TV3 que es celebrarà el 17 de desembre estarà dedicada a la lluita contra el dolor crònic, i com cada any hi participaran voluntaris d'iwith.org

El dolor és un símptoma que acompanya moltes malalties. I esdevé per si mateix una malaltia quan es fa crònic i fa impossible que les persones que en tenen puguin dur una vida normal. Hi ha dolor en certs tipus de càncer, dolor en processos musculoosteoarticulars (artrosi, artritis, fibromiàlgia, dolor posttraumàtic...), dolor d’origen vascular (en arteriopaties i en insuficiència venosa), cefalees-migranyes/cefalàlgia migranyosa i dolor neural (neuràlgies i altres tipus de dolor neuropàtic), entre altres.

Aquest any, La Marató celebrarà el 15è aniversari lluitant contra el dolor crònic, en tots els àmbits i tots els fronts. Perquè cal millorar la qualitat de vida de les persones que en tenen, cal conèixer les causes del dolor, cal investigar-ne els mecanismes, cal trobar nous medicaments... i, sobretot, cal que tothom sigui solidari amb les persones que tenen dolor crònic. Perquè tots hem tingut dolor en algun moment de la nostra vida i podríem imaginar el que és tenir dolor sempre, sense descans, a tothora i a uns nivells sovint insuportables. El 17 de desembre, lluitarem contra el dolor crònic. Potser així arribarà un dia que no hi haurà dolor crònic.

Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss