totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

El Gestor del Voluntariat


Què té d’especial el dia 5 de desembre?

Doncs, resulta que és el dia Internacional del Voluntariat i tothom que treballa amb una ONL, reconeix la importància que tenen aquests membres pel bon funcionament de les tasques i missions que es desenvolupen.

Però els qui gestionen els equips de voluntariat, també en són conscients dels maldecaps que això comporta, fer calendaris, horaris, posar d’acord a gent, indicar-los la tasca que han de fer, portar el seguiment i resultats... resulta a la llarga una feina complicada.

I ara què?

Per facilitar aquesta tasca Iwith.org amb l’ajut i finançament de la Generalitat ha desenvolupat una eina innovadora que ajudarà a totes les ONLs a coordinar de forma més eficient les tasques de gestió del voluntariat.

Quins avantatges té aquest nova eina?

És una eina innovadora, que permetrà fer la gestió des de qualsevol part del món, mitjançant la utilització d’un navegador i una connexió a Internet. A més és una eina que està en constant evolució i adaptació, ja que es van implementant millores dia a dia, que fan que l’eina s’adapti i ajusti cada vegada més a la nostra realitat, a la nostra ONL.

A qui va dirigit?

Aquesta proposta està dissenyada pensant en diferents perfils que poden seguir itineraris personalitzats:
 • Coordinadors de voluntariat per conèixer una nova eina de gestió dels seus voluntaris.
 • Directius d'ONLs que vulguin explorar nous recursos organitzatius.
 • Voluntaris, per conèixer noves eines de gestió que aportin un valor afegit a la ONL.

Temes que tractarem

 • El Gestor:
  • Què és?
  • Com funciona?
  • Per a què serveix?
 • La part pública del gestor
  • El voluntari
  • Les Tasques
 • La part privada
  • L’administració
  • Les tasques
  • La Gestió

Formació On-Line

Comunitat Virtual amb tutoria des del 05/12/06 al 05/01/07
Durant aquest temps es disposarà de materials formatius equivalents a 25 hores de formació.
Aquesta acció formativa està reconeguda i subvencionada pel Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya, Direcció General d'Actuacions Comunitàries i Cíviques i és un curs reconegut pel Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya, de forma que els participants només han d'aportar 43 € + IVA
02/11/2006
Tomeu Riera
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss