totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

ONG: Envia les teves postals de Nadal per Internet


Vols que la teva ONG pugui enviar les postals per via digital? Participa en el concurs de disseny de postals d' Iwith.org!

Postal realizada por Asociación Madrileña para el Síndrome de Prader-WilliMoltes ONG, per Nadal, preparem postals perquè la gent pugui felicitar als seus amics i coneguts amb el nostre missatge solidari.

Ara tens l'oportunitat d'ampliar aquesta comunicació al mitjà digital.. No és necessari que facis un disseny especial: fes-nos arribar la teva postal mitjançant el  formulari que trobarás a la nostra web.

En les passades edicions, els internautes van enviar més de 7.000 postals digitals des d'Iwith.org (més de 100.000 pàginas servides) , amb el que organitzacions com ASPACE, Fundación Ecoem o Asociación Madrileña para el Síndrome de Prader-Willi van donar a conèixer la seva activitat.

No ho dubtis: dóna a conèixer la teva ONG, participa en el concurs.

Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss