totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Presentació Iwith.org al Primer Congrés del tercer Sector Social de CatalunyaSota el títol “De Catalunya al món: l’experiència d’Iwith.org sobre com les Noves tecnologies ajuden les entitats del tercer sector social”, Jordi Duran ha presentat Iwith.org a les organitzacions presents al “Primer Congrés del tercer Sector Social de Catalunya”.

Jordi Duran, president d’Iwith.org, ha evidenciat com les TICs (Noves Tecnologies de la Informació i de la Comunicació) representen una eina útil per ajudar les organitzacions socials a l’hora de comunicar o de relacionar-se amb els seus propis stakeholders; però, subratlla Jordi Duran, les TICs donen resultats tan sols si són incorporades a la cultura de l’organització. És a dir, són útils si hi ha un veritable procés d’apropiació de les TICs per satisfer les exigències específiques de cada entitat.

Saber més: ¿Què han dit sobre Iwith.org?

Traducció feta per Judith Belmonte
el 28/03/2007
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss