totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Èxit en la I Jornada de TIC i 3r sector


La I Jornada de Noves Tecnologies i el Tercer Sector organitzada per SISOSCAT i patrocinada per  Oasys Soft,  Microsoft, iwith.org i  Dossier Digital ha presentat algunes novetats significatives per al tercer sector. 

Amb la sala plena, el Palau Robert de Barcelona ha estat testimoni d'un programa realment condensat i molt interessant. L'acta prologat per en Carles Martín, director de la Fundació SISOSCAT s'ha estructurat en dues sessions.

Per una banda una taula d'experiències pràctiques on hem pogut conèixer de primera mà la forma de treballar dels Punts Omnia, les extraordinàries experiències de Telecos Sense Fronteres, i el camí proposat sobre el barri 22@    

En la segona sessió hem pogut veure algunes de les eines que han d'ajudar al tercer sector a treure un millor profit de les noves tecnologies. Des de Iwith.org hem presentat els 4 programes destinats a ajudar al sector en l'àmbit de les noves tecnologies, i molt especialment les últimes novetats de la plataforma de serveis internet Ab·core. En Xavier Pastor ha presentat les enormes posibilitats de xarxanet i ha desvetllat els primers detalls del que serà el parc tecnològic de xarxanet, on les organitzacions del tercer sector tindran accés als serveis i a les eines tecnològiques necessàries per la modernització del sector. Oasyssoft ha presentat eBD, una eina de molt alt nivell que ja és utilitzada per grans corporacions. L'Anna Sesé de la Fundació Pere Tarrés, ha presentat inserqual una bona eina per gestionar l'inserció laboral.

Iwith.org també ha lliurat entre els assistents 20 beques de formació per a cursos on-line d'aplicació de les TIC al tercer sector.

La cloenda a càrrec de Josuè Sallent, Director General de la Societat de la Informació ha destacat la intenció de la secretaria de seguir cercant nous projectes per acostar la societat de la informació a la ciutadania d'una forma ràpida, i per descomptant comptant amb el tercer sector.


La jornada a acabat ben entrada la nit a Com Radio de la mà de Mònica López que ha entrevistat amb profunditat a tres entitats protagonistes de la jornada: la Fundació SISOSCAT, Telecos sense Fronteres i iwith.org . El programa radiat es pot escoltar integrament en aquest enllaç.

Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss