totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Per la Democratització dels Mitjans


Les TIC estan permetent una cosa que abans semblava improbable: el control dels mitjans pels propis ciutadans. Diaris, TV i ràdios sense necessitat de grans recursos, tenen a Internet un soport per defendre els drets universals i destacar el treball de les ONG's. Fins fa poc us parlàvem d'Alternative Channel. Avui et parlem de HumaniaTV.Humania.TV  és una iniciativa de la Fundació Mundo 21 que parteix d'un grup de professionals de diversos sectors: mitjans de informació, enginyeria de telecomunicacions, disseny, ciències socials, antropologia, economistes i gestors culturals que cerquen difondre aquella informació que contribueix a l'avanç dels Drets Humans, universalització de valors i difussió de les causes pel desenvolupament sostenible i la dignitat.

Humania.TV te un canal de Televisió, una Ràdio i una web amb notícies on actualitza i dóna a conèixer tot fet informatiu generat des de qualsevol organització ciutadana o institució. Els seus reportatges parlen sobre ONG's, Fundacions, Associacions, Voluntariat, Cooperació Internacional, Medi Ambient, Discapacitats, Responsabilitat Social Corporativa, Noves Tecnologies i Músiques del Món.

Informació Relacionada:

Es Busca Ciutadà-Periodista

Mundo solidario
Publicat a Iwith.org el 2 de maig del 2007

Traducció feta per Gemma Calzada i Roca
el 27/05/2007
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss