totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Diputada expulsada del Parlament afganèsAssabenta't!
Jove diputada expulsada del Parlament afganès. Tots drets humans vulnerats són els teus drets humans vulnerats

Una organització contrapart de l'entitat catalana Pau Ara a l'Afganistan ens fa arribar aquesta informació, per fer saber la situació d'una diputada del Parlament afganès, expulsada d'aquesta Cambra per denunciar el paper dels “senyors de la guerra” i altres diguem-ne “irregularitats” d'aquest país encara en greu conflicte bèl·lic, polític i humanitari, la discriminació de la dona...

L'organització contrapart de Pau Ara ha vingut col·laborant molt amb Malalai Joya, especialment en la denúncia de la situació de la situació de la dona al país i la vulneració general dels drets humans.. Per a més informació: .malalaijoya  (en anglès), Xarxanet  (en calalà) o en aquest  (pdf).

Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss