totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Ashekor Internacional i Iwith.org obren convocatòria de ajuts per a la modernización de les ONL’s catalanes


La suma total de les ajudes ascendeix a 60.000 € euros destinats al recolzament en noves tecnologies i al voluntariat


                         
Col·labores en una associació, fundació o ONG i necessiteu recursos per a donar suport al voluntariat? Voleu treure-li tot el suc a Internet i actualitzar la web de forma fàcil? Aquesta és l'oportunitat que necessitàveu.

La Fundació ASHEKOR INTERNACIONAL,  amb seu a Catalunya i Argentina, i la Fundació Iwith.org amb seu a Barcelona i Suïssa, al costat de Vilaseca Advocats ,  donen un cop de mà al voluntariat i a la modernització de les organitzacions.

 Conscients de la importància que té Internet per a les organitzacions catalanes que treballen principalment en immigració, infància, tercera edat i minusvàlids , han convocat les  beques per a projectes web 2007  que permetran a les ONL’s catalanes accedir al programa Ab•Core de Iwith.org, millorant la gestió de les seves web i la seva presència en internet. Al mateix temps, ha convocat el  Premi Voluntariat 2007 dotat amb 39.000 euros destinat premiar les tres millors iniciatives d'aquest àmbit a Catalunya.

Les bases i els formularis per al premi voluntariat estan disponibles a www.iwith.org i www.ashekor.org. La data límit de presentació de sol·licituds és el 31 de desembre 2007. Les ajudes per a projectes webs, en canvi, es concedeixen mes a mes entre juny i desembre de 2007, pel que és recomanable realitzar les peticions abans del dia 15 de cada mes.

A Iwith.org podràs trobar les bases i el formulari per a la convocatòria al Projecte Web 2007.


Ashekor Internacional
és una organització que va ser creada 1998 i té com finalitat promoure obres benèfiques i humanitàries de qualsevol classe, sense distinció de raça, creences ni religió.

Iwith.org
és una organització sense ànim de lucre i la seva missió és ajudar a les organitzacions no lucratives a millorar la seva comunicació i eficàcia mitjançant Internet. Un dels seus programes és Ab•core i busca acostar els serveis Internet (gestió de pàgines web, e-mail, butlletins, comunitats virtuals, etc.) a les organitzacions.

Des d'aquest programa s'analitzen les necessitats de les entitats sense ànim de lucre el que permet proposar i desenvolupar eines tecnològiques realment adaptades a les característiques pròpies de les organitzacions del Tercer Sector. I el que és més important, les fa partícips del procés, ja que les eines han estat testades prèviament per a assegurar que un usuari sense coneixements tècnics pugui actualitzar la seva web i usar les diferents eines a internet.

                                                                               


Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss