totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Un desafiament per les TIC’s i la seva pentració a l’Àfrica Subsahariana


L’ONG Benin-Emergence, la Cim del Món WSA i el Govern de la República de Benín, estan organitzant una reunió única de líders africans per discutir com els e-continguts (continguts de Internet) poden ajudar a fomentar el desenvolupament a Àfrica Occidental.

La cim neix sota el patrocini honorari del president de la Respública de Benín, el Dr. Thomas Boni Yayi de H.I., qui donarà la benvinguda personalment als participants de la conferència que es desenvoluparà del 12-14 de juliol, 2007, i espera reunir representants d'alt nivell de la indústria de les TIC’s (els proveïdors de serveis d'Internet (ISP) i operadors mòbils), dels governs, de la societat civil, de l'acadèmia, del sector privat i d'organitzacions internacionals de 42 països.

El tema del Cim és “Millorar les formes de Vida Digital a Àfrica Subsahariana” i la fi del cim és examinar les necessitats específiques de la gent en països en vies de desenvolupament de l'Àfrica Subsahariana i de la indústria digital en el mercat africà.

Les discussions exploraran les formes de vida actuals a Àfrica i com les TIC’s podrien adaptar-se amb més eficàcia a elles. S'intentarà preparar tan bé com sigui possible als habitants de l'occident africà, incloent els creadors de contingut i educadors per a fomentar la diversitat cultural, identitat cultural i contingut multilingüe i perquè comparteixin aquestes bones pràctiques amb l'e-Govern, l'e-Negoci, l'e-Aprenentatge, la e-Salut, la e-Cultura, la e-Ciència, la e-Inclusió, i la e-Hospitalitat pel futur desenvolupament de les TIC’s en aquest continent.

Més informació a: : www.wsa-benin.net
                                                                                                                                                                                                                                                                                     

Traducció feta per Nuria Parera
el 22/06/2007
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss