totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Es gradua la primera generació del Instituto de Excelencia Educativa de Jalpan (Mèxic)


El proper 3 de juliol es gradua la primera generació d'alumnes que surten de sisè grau del Instituto de Excelencia Educativa a la Sierra Gorda de Querétaro, a Mèxic. Aquest institut va néixer del somni del seu fundador Abel Montero i del decidit recolzament econòmic de les fundacions Iwith.org i Infantia, gràcies a les quals el centre ofereix una educació d'excel·lència a nens i nenes amb aptituds especials per a l'aprenentatge però d'escassos recursos econòmics de la zona.

Aquest fet té gran importància per a Iwith.org, ja que l'Institut va ser un dels beneficiaris del seuprograma Ab·soo Compartir per Educar. Gràcies a l'aprenentatge en línia i en associació amb el Campus for Peace de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), es va realitzar la formació a distància dels mestres del centre.

Avui, al Instituto de Excelencia Educativa de Jalpan s'imparteixen classes diàries d'anglès, música, informàtica, dansa i educació física, matemàtiques, espanyol i coneixement del medi, a càrrec de mestres plenament capacitats. Cada alumne disposa de connexió a Internet i del dinar diari. Als nens de menys recursos se'ls done gratuïtament, a més a més, llibres de text, uniformes i material escolar.

Traducció feta per Laia Benito Paricas
el 02/07/2007
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss