totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Concurs Fotos Iwith.org al 3XL.catSolidaritat, tecnologies, vacances i viatges

T'imaginem solidari, usuari de la fotografia digital i altres tecnologies, de vacances i potser fent algun viatge. T'interessa?

Només necessites una càmera digital i tenir la possibilitat de voltar pel món. Els promotors de la iniciativa Iwith.org demanen que et deixis impressionar tant per la bellesa que pot tenir un cable de fibra òptica submarí, en el més desenvolupat dels països, com per una antena parabòlica en una favela de Brasil i que en facis una fotografia. I a més, volen saber qui ets, la teva història, la que hi ha darrere de la foto, per què la vas fer i, especialment, com creus que aquesta pot condicionar determinats grups humans.

Descarregat la versió PDF

Més, sobre...: concurso , ong , tic , iwith.org
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss