totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Iwith.org i Eutôpia, una aliança estratègica


Aquest mes Iwith.org ha iniciat una col•laboració estratègica amb l'Associació Eutôpia en diversos àmbits.Un dels aportis més importants, és que les organitzacions beneficiàries de Iwith.org podran contar amb l'assessoria de "consultors sense fronteres", l'ONG associada a Eutôpia.

L'equip de Eutôpia s'ha incorporat a la seu de Iwith.org a Barcelona, amb el que Iwith.org acull ja un segon projecte extern en les seves instal•lacions, doncs des de febrer funciona allí el punt de trobada d'idealistes.org.

L'Associació Eutôpia ha adoptat la plataforma tecnològica Ab•core de iwith.org per a donar vida a la pàgina web de la Institució, i gestionar la seva presència en Internet. Però el que és més important, els beneficiaris de Iwith.org podran accedir a l'assessoria de “Consultors Sense Fronteres”, el programa de l'Associació Eutopía per un Món Millor, que ajudarà a les associacions i ONG a afrontar els seus reptes estratègics.

La primera idea amb força d'aquesta associació és que les Empreses són el motor de canvi de la Història. I per tant, són elles les millor situades per a aconseguir ara un món més humà, desenvolupat, sostenible i equitatiu. Una altra empresa és possible.

Una segona idea amb força d’Eutôpia és la necessitat d'ajudar a les ONG’s a prendre models de gestió experimentats amb èxit en les empreses, i adaptats al món no lucratiu.

Eutôpia va néixer d'una sèrie de convocatòries de trobades i tertúlies en diversos espais, que consultors independents de desenvolupament organitzatiu, directius, empresaris, publicistes, acadèmics i estudiants d'adreça d'empreses i de psicologia del treball i de les organitzacions, etc. van coincidir en una actitud enfront de la vida personal i professional que es basa en tres pilars:

-Actuar des de dintre de nosaltres mateixos
-Actuar en la frontera generadora situada entre dintre i fora del sistema.
-Actuar des de dintre dels altres per a assolir l'empatia, i posar-se en el lloc dels altres

L'Associació Xarxa Eutôpia va ser constituïda legalment el 26 de setembre de 2003. Els seus fundadors asseguren que Eutôpia és una associació independent i oberta, que no està sotmesa a cap grup de poder econòmic, polític ni religiós. El seu projecte és de caràcter no lucratiu, i la seva filosofia es basa en l'ètica, en la pràctica i en la poètica.


Logotip Eutopia i el seu Significat


 


Més, sobre...: eutopia
Traducció feta per Ester Micó Olcina
el 23/07/2007
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss