totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Consulta pública per a preparar l'Estratègia Europea d'e-Inclusió


La Comissió Europea llança una consulta pública on-line per a recollir més opinions sobre la e-Inclusió (inclusió digital) després de les estadístiques que van deixar en evidència les deficiències en l'accessibilitat a les TIC que presenta el vell continent.

Fa uns dies et parlàvem d 'Envellir ‘millor en la societat de la informació', el nom del pla d'acció plantejat recentment per la Comissió Europea (CE) en vista de les estadístiques que diuen que un 21% dels majors de 50 anys a la Unió tenen problemes per a accedir o usar habitualment les noves tecnologies de la informació i la comunicació (TIC), especialment Internet, per qüestions vinculades a la vista, l'oïda i l'habilitat.

Ara, la Comissió Europea llença una consulta pública on-line per a recollir més opinions sobre la e-Inclusió (inclusió digital) i els subtemes:

• e-Accessibilitat, competències i alfabetització digital,

• e-Governament

• tecnologies de la informació i la comunicació per a la diversitat cultural, per a les persones majors actives i el rol dels grups d'interès per a arribar a els objectius d'e-Inclusió.

En el Comunicat sobre  “i2010- Una Sociedad Europea de la Información para el Crecimiento y el Empleo”  s'estableix que la Comissió ha de llençar una Iniciativa Europea sobre e-Inclusió en el 2008. Per tant, amb la finalitat de preparar la iniciativa, la Comissió ha proposat un comunicat conjunt para i-Inclusió amb les opinions que recapti a través d'aquesta consulta que estarà disponible on-line fins al 15 d'agost de 2007.

Qualsevol opinió sobre els assumptes inclosos en els qüestionaris pot ser enviada a: einclusion@ec.europa.eu           Més, sobre...: tic , europa , accesibilidad , inclusión
Traducció feta per Ester Micó Olcina
el 24/07/2007
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss