totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

RSS tot el que has de saber d'aquestes tres lletres i la seva memorable icona com mai t’ho havien explicat*Què significa RSS?

Ja has de reconèixer aquesta icona universal present en els teus llocs favorits, blogs i podcasts. El que vol dir és que aquesta web té continguts ( text, àudio o video ) que pots subscriure i llegir/veure/escoltar només usant un lector de feeds o continguts.

L'evolució de la tecnologia de les publicacions on-line ha fet realment fàcil no només publicar actualitzacions regulars de continguts, sinó que a més ha permès que rebis constantment llistes de notícies dels teus llocs favorits o blogs, sense haver de revisar cadascun manualment o tenir la teva safata d'entrada desordenada o plena d'e-mails sense llegir.

Més informació a :

http://www.bocatics.org/news/es_ES/2007/07/26/01

Traducció feta per Nuria Parera
el 16/08/2007
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss