totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Al desembre es desenvoluparà Conferència Mundial sobre Unitat de l'Home


Del 8-10 de desembre de 2007 es realitzarà en l' Índia La Conferència Mundial sobre la Unitat de l'Home. La finalitat és explicar la unitat bàsica de la vida, i contribuir a un millorament essencial de la situació present que segons els organitzadors està encara dominada per agressió i violència, el sectarisme religiós i el racisme.


En l'esdeveniment personalitats capdavanteres del sector social, polític i de la ciència, així com líders religiosos oferiran diferents conferències i xerrades. La seu de la conferència serà Kirpal Sagar a Panjab, Índia. L'organitzador de la Conferència és Unitat de l'Hombre, una organització cultural i espiritual fundada en 1974 per Sant Kirpal Singh. Unitat de l'Home és un moviment a nivell internacional, que lluita per despertar l'opinió pública a la consciència de la unitat seguint les paraules de Sant Kirpal Singh.

La Conferència respecte totes les religions, però no es limita a denominacions. La reunió es fonamenta en el fet que fins a la data, ni religions, ideologies ni política han tingut èxit a solucionar els problemes de la humanitat que està tota interconnectada però distanciada a nivell del cor. Els problemes del món no són de naturalesa política, sinó de naturalesa espiritual.


El moment àlgid de la conferència serà la inauguració dels símbols de la part superior de l'edifici central: un model d'una Gurdawara, un Temple Hindú, una Mesquita, i una Esglèsia. Les seves respectives formes representen les quatre formes físiques dels edificis oposats en totes les tradicions religioses i que simbòlicament es refereixen al cos.

Per a incriure’s en la Conferència s'ha d'escriure a  office@uom-conference.org  o fer clic aquí.

Vegi el Programa de la Conferència

 


Traducció feta per Ester Micó Olcina
el 24/08/2007
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss