totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Èxit en el 7è Congrés de Fundraising a Madrid


Els dies 17 i 18 de setembre Ramon Bartomeus d'Iwith.org ha participat en el 7è Congrés de Fundraising que es va celebrar en les instalacions del ICAI-ICADE de Madrid. El tema general del Congrés d'aquest any ha estat la TRANSPARÈNCIA.

Més de 200 persones van participar en el Congrés organitzat per l'Associació Espanyola de Fundraising, fruit de la unió de l'Associació de Professionals del Fundraising (APF) i l'Associació d'Organitzacions no Lucratives i no Guvernamentals (AOMD-FECEMD).

El Congrés de Fundraising en Espanya és el gran Aconteixement anual en la captació de fons en el nostre país. La séptima edició es va realitzar el 17 i 18 de setembre en la Universitat Pontificia de Comillas ICAI-ICADE, situada en C/Alberto Aguilera 23 28015, Madrid

Com en les anteriors edicions, el Congrés de Fundraising va estar dirigit principalment als professionals que es dediquen a captar fons en les ONG i les Organitzacions del Tercer sector de l'àmbit de la Cooperació al Desenvolupament, Entitats Socials, Mediambientals, etc.

La ponència de Ramon Bartomeus, pot descarregar-se en format powerpoint o en pdf.


Més, sobre...: fundraising , ong , iwith.org
Traducció feta per Gemma Calzada i Roca
el 24/09/2007
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss