totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Primer Màster en Mediació Comunitària de Catalunya


La Fundació Universidad de Girona i GREC, resolució de conflictes, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Iwith.org, els municipis i comarques de Catalunya, el Ajuntament de Girona, Responsabilitat Social i la Federació Catalana de Voluntariat convoquen la tercera edició del Postgrau i la primera del Màster en Mediació Comunitària i Gestió de Conflictes Públics de la Universitat de Girona.

El Postgrau va ser pioner a Catalunya, al formar en la gestió del conflicte públic. El curs s'estructura en 8 mòduls que tracten temes com l'aproximació al conflicte i la seva anàlisi, la capacitació en les tècniques de la mediació, la negociació i la facilitació, l'acció de l'administració i la política pública i també dels agents del tercer sector, els mitjans de comunicació i l'empresa. Tracta, a més, conflictes de caràcter transversal com per exemple els urbanístics, els de participació ciutadana, la immigració, el medi ambient i altres. L'últim mòdul, a més, establix els criteris per al disseny de projectes.

Pel que fa al Master en Mediación Comunitaria y Resolución de Conflictos Públicos, és el primer d'aquest tipus que es realitza a Catalunya dirigit únicament al tractament, l'anàlisi i gestió de Conflictes Públics. Combina les sessions teòriques amb l'elaboració de treballs per a cada mòdul, debats en grup i sortides a París, Torí, El Marroc i el País Basc, per a conèixer de prop conflictes, experiències i projectes de gestió, així com serveis de mediació en marxa.

Ambdós cursos són oferts en modalitat presencial i On line.

Dates Postgrau: octubre 2007 - juny 2008
Dates Màster: octubre 2007 - novembre 2008

Més informació i matrícula en www.fundacioudg.org

Traducció feta per Isabel Buades
el 01/10/2007
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss