totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Facebook: Les organitzacions guanyen espai


Facebook és un lloc web on es construeixen xarxes socials. Va ser creat a la Universitat de Harvard i qualsevol persona pot participar en una o més xarxes i així estar en relació amb amics, companys d'estudis o de feina i també, evidentment amb els de la seva ONG, associació o grup d'interès


El passat 10 de juliol Facebook va arribar a l'espectacular xifra de 30 milions d'usuaris actius, cosa que dóna una idea del potencial que pot oferir per connectar el sector no lucratiu amb gent de tot el món.

Hi ha moltes formes de participar a Facebook i Iwith.org n'ha escollit una: la creació d'un grup obert a tots els que se senten identificats amb la nostra causa "Improving the World using Information Technology to Help Organizations “.

En aquest espai coincidim moltes persones que ens sentim socis, voluntaris, simpatitzants o promotors de la causa i això ens permet participar i crear sinèrgies en un entorn internacional i amigable, orientat a millorar el món usant les tecnologies de la informació per ajudar les organitzacions.

Des d'Iwith.org recomanem que les entitats creïn el seu espai a Facebook.

Traducció feta per Laia Benito Pericas
el
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss