totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Iwith.org va estar present a Humanizar 2007


Els dies 17 i 18 d'octubre va tenir lloc a Saragossa la primera Conferència de Responsabilitat Social Corporativa Humanizar 2007, promoguda pel Departamento de la Industria y el Comercio d'Aragó. Iwith.org va organitzar-hi una taula rodona anomenada "Internet per a ONGs"

Humanizar 2007 tenia com a objectiu facilitar una trobada, a vegades difícil, entre el sector privat i el tercer sector. Per això es van organitzar ponències, debats i taules rodones per aportar llum i coneixement a tots els actors involucrats al sector, és a dir, empresaris, mitjans de comunicació, administracions públiques, consumidors, organitzacions, ONGs, sindicats, universitats i escoles de negoci.

Paral·lelament es va dur a terme Ayudar 2007 a la mateixa Fira de Saragossa, que va reunir sota un mateix sostre l'oferta i la demanda del món professional de la solidaritat.

Iwith.org va ser-hi present amb un stand i, a més a més, va organitzar una taula rodona amb el títol d' "Internet per a ONGs" com a part d'Humanizar per debatre les noves oportunitats que Internet aporta a les ONG i a les organitzacions sense afany de lucre. El debat va estar a càrrec de Ramon Bartomeus, Resources Manager d'Iwith.org.Stand de Iwith.org

Més, sobre...: tic; feria , HUMANIZAR , iwith.org , taula rodona
Traducció feta per Laia Benito Pericas
el 17/11/2007
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss