totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Ong's esteu agobiats amb l'enviament de postals de Nadal? Envieu-les per Internet!


Vols enviar les postals de Nadal de la teva ONG per via digital? Participa en el concurs de disseny de postals d'Iwith.org!

Segurament quan arriben les festes de final d’any, tens una llarga llista de socis i col·laboradors a qui saludar. Ara, a demés de les tradicionals targetes de paper pots divulgar la teva salutació de manera virtual.

No és necessari que facis un disseny especial: fes-nos arribar la teva postal mitjançant el formulari que trobaràs en la nostra web i nosaltres la transformarem en una bella targeta digital que pots enviar fàcilment des del teu ordinador a on ho desitgis.

En les darreres edicions, els internautes van enviar més de 7.000 postals digitals des d’Iwith.org (més de 100.000 pàgines servides), amb la qual cosa organitzacions com ASPACE, Fundació Ecoem o l’Associación Madrileña para el Síndrome de Prader-Willi van donar a conèixer la seva activitat.

No ho dubtis: dóna a conèixer la teva ONG, participa en el concurs!

Més, sobre...: postals , nadal , concurs , iwith.org , christmas
Traducció feta per Gemma Calzada i Roca
el 14/11/2007
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss