totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Un exemple de Responsabilitat Social a la Fira de Saragossa


La fira de Saragossa va servir a Iwith.org no sols per difondre la seva missió sinó també per conèixer l'exemple d'empreses privades Socialment Responsables.


La fira de Saragossa va servir a Iwith.org no sols per difondre la seva missió sinó també per conèixer l'exemple d’empreses privades Socialment Responsables.

Un exemple que volem destacar és el de Toyota Gibraltar Stockholdings que es dedica al subministrament de tot-terrenys TOYOTA a ONG i organitzacions de les Nacions Unides amb projectes en països en vies de desenvolupament.

TGS també subministra tot-terrenys per actuacions d’emergència. L’empresa està ubicada a Gibraltar i te unes 700 unitats disponibles per enviar al terreny. Esta especial empresa ofereix el més alt nivell de professionalitat i servei en el mercat de l’ajut humanitari i d’emergència amb una atenció individualitzada i la combinació de vehicles, recanvis i servei postvenda.

Ambulàncies, frigorífics, laboratori mòbil, audiovisual, contra-incendis i furgonetes de presó són algunes de les transformacions que poden patir les camionetes Toyota amb la finalitat d’ajustar-se a les necessitats de les ONG’s.

Traducció feta per Gemma Calzada i Roca
el 13/12/2007
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss