totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Docent de L’universitat de Nicaragua realitzà capacitació a Iwith.org


La capacitació es va centrar en la gestió de la plataforma ab.core de Iwith.org i la gestió d’espais virtuals d’aprenentatge, per aplicar en un futur aquestes tecnologies en l’educació rural de Centre América.


El llicenciat Oscar Evenor Delgado Cuadra de La universitat de xarxes i comunicacions de la divisió d’informàtica, de La Universitat Nacional Autónoma Nicaragua Leon, va estar a Iwith.org per la seva capacitació en la gestió de la plataforma Ab·core de Iwith.org i va realitzar el curs de gestió d’espais virtuals d’aprenentatge.

Al mateix temps la profesora Mata Ramo de la Facultat de Ciencies Socials i Humanes de Terol es va reunir amb responsables de La universitat de Zaragoza i de l’AECI per tractar d’un major projecte en el que está previst treballar en un marc mès ampli amb les Universitats:

-UCA  Universitat Centroamericana José Simeón Cañas de El Salvador
-UNAN, Universitat Nacional de León, Nicaragua; 
-BICU
(Bluefield, Indian Caribeann University);
-URACAAN de Nicaragua;
-UPFM (Universitat Pedagògica Francisco Morazán) de Tegucigalpa, Honduras ;
-UNA
(Universitat Nacional Autónoma) Costa Rica,
-Escuela Normal San Felipe del Progreso
( Estatde Mèxic) Mèxic ,
-UCA Rafael Landívar,
y la Universitat San Carlos de Guatemala.

Amb aquest nou projecte s’enforteix el compliment profesional de les practiques docents en centres de la xarxa pública, concertada i privada a Centreamèrica realitzant un apropament a l’educació impartida en les comunitats i l’educació rural. El projecte compta amb la col.laboració de Consultores sin Fronteras (CSF), Xilema i Iwith.org i suposa un punt de trobada social, cultural i d’investigació a mès de significar una formació permanent per a tots els participants en el programa utilitzant les últimes tecnologies de formació on line.

A la foto, d’esquerra a dreta: Tomeu Riera, formador on-line de Iwith.org; Oscar Evenor, delegat de La universitat de Leon (Nicaragua) UNANA i Montse Escarrà, voluntaria d’Iwith.org, gestora del campus Democratizacióndigitaldeguatemala.net

Traducció feta per Mª Angels Cortina Gombau
el 29/11/2007
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss