totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Ets un Idealista? Busques idealistes?


Si la resposta és sí, llavors tens un compromís amb Iwith.org el pròxim 18 de desembre. Volem que de manera divertida i amb un bon pica pica coneguis el que l'ONG idealistes.org fa en el seu portal d'internet, però cara a cara, en la nostra seu de Barcelona. Volem que coneguis el nostre Punt de Trobada.

El dia 18 de desembre a les 18 hores agafa l'ascensor a Cucurulla 9, fins al 2º 2ª i vine a conèixer el nostre PUNT DE TROBADA!

Accepta la nostra invitació per a conèixer el portal d'idealistes.org de la mà de Iwith.org, una ONG experta a acostar les noves tecnologies de la informació i comunicació (TIC) al tercer sector. Idealistas.org és un punt de trobada virtual entre organitzacions sense ànim de lucre i persones amb inquietud social.

El Punt de Trobada és el lloc on fer cara a cara el que els internautes fan a www.idealistes.org. Com part de l'esdeveniment, a peu de carrer un Pallasso idealista t'acompanyarà fins a la porta de l'ascensor per a fer-te més fàcil el camí cap a les teves bones intencions... per a premiar l'esforç de tan solidari ascens i per haver compartit amb nosaltres, t'esperarem amb un contundent pica pica servit per les nostres voluntàries.


                                      

amb el suport de:          

Traducció feta per Núria Parera
el 06/12/2007
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss