totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

La Declaració Universal dels Drets Humans fa 59 anys, suma't a una autènTICa iniciativa


Una manifestació virtual a favor dels drets humans: fes sentir la teva opinió a través de fotografies que expressin la reivindicació dels Drets Humans, molts dels quals són vulnerats després de 59 anys arreu del món.

Per poder exigir els nostres drets, cal estar-ne informats. És una premissa que té clara la Coordinadora d'ONG Solidàries de les comarques gironines i l'Alt Maresme. Aquestes entitats han organitzat una manifestació virtual per demanar el respecte als drets i a la dignitat humana, ara que la Declaració Universal dels Drets Humans (DUDH) fa 59 anys. Conjuntament amb l'oficina de Cooperació de l'Ajuntament de Girona, han programat una sèrie de dinàmiques, festes i activitats per celebrar i reivindicar els drets humans.

Per participar, envia la teva foto grupal o individual i els teus missatges a una manifestació global que estarà penjada en aquesta adreça fins el gener de 2008: www.flickr.com/dretshumans.

La DUDH és una declaració adoptada per l'Assemblea General de les Nacions Unides a la seva resolució 217 A (III) del 10 de desembre de 1948 i que recull els drets humans considerats bàsics. La unió d'aquesta declaració i els Pactes Internacionals de Drets Humans comformen l'anomenada Carta Internacional dels Drets Humans, carta que tot i fer gairebé 60 anys encara no és respectada en alguns indrets del món i necessita d'aquesta proclamació virtual per donar més força al seu compliment. Per això:

1) Crea un correu
2) Posa-hi aquesta adreça mani@solidaries.org
3) Adjunta-hi la teva foto i el teu missatge
4) Envia el correu
5) Espera uns dies i entra a www.flickr.com/dretshumans
6) Apareixerà la teva fotografia i totes les que s'hagin rebut al web

Nota important: La Coordinadora podrà usar les fotografies enviades per difondre la notícia als mitjans de comunicació. En cas contrari, cal especificar-ho a mani@solidaries.org El dia 9 de desembre, just abans de l'aniversari, sortiran dues pàgines al diari El Punt amb les imatges rebudes. La data límit per participar és el gener de 2008Més, sobre...: DDHH , manifestació , virtual , onu
Traducció feta per Laia Benito Pericas
el 13/12/2007
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss