totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Els usos i reptes de les TIC al tercer sector van ser analitzats a Bellvitge


El bloc tecnolONGia, dirigit per Jaume Albaigès, i l'Observatori del Tercer Sector van reunir a un nombrós auditori a la sala d'actes de CETEI (Centre de Tecnolgies Ituarte a l'Hospitalet de Llobregat) per parlar de les TIC i els reptes que suposen per al tercer sector. El contingut d'aquestes jornades va ser recopilat a un dossier publicat per l'Observatori.

Amb més de 100 persones presents, la sala de actes del CETEI  (Centre de Tecnologies Ituarte en l' Hospitalet de Llobregat) es va omplir de participants en la jornada “Usos i reptes de les TIC al tercer sector”. Organitzada pel blog tecnolONGia i l' Observatori del Tercer Sector,  la jornada va buscar debatir qué reptes planteja la incorporació de les Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (TIC) a les entitats del tercer sector, i el seu impacte a les organitzacions.

Jaume Albaigès va conduir l'acte, intentant donar resposta a pregunres com: De quina manera les TIC poden ajudar a les organitzacions a complir la seva missió? Quines eines poden ajudar a la gestió del dia a dia de les entitats? Com podem autogestionar fàcilment el nostre web? Qui no té l'aplicació que necessita és perquè no pot tenir-la? Segons ell, els objectius plantejats es van assolir força: "estic molt content i il·lusionat en veure com unes reflexions que publico al meu bloc des de fa més d'un any s'han convertit en una publicació ordenada i coherent, editada a la col·lecció de Papers d'Ivestigació de l'OTS", va remarcar.

Podeu descarregar-vos el dossier de la trobada aquí . En aquest altre enllaç trobareu les fitxes i les presentacions de les entitats que van participar a la jornada. I aquí podeu revisar la presentació de Jaume Albigès

Traducció feta per Laia Benito
el
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss