totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Coneix a l'autor de la postal més enviada 2007


Es diu Luis Burrel i encara que és espanyol, viu a Alemanya. Es l’autor de “colorfoul tents”, o tendes de colors, la postal més enviada a l’hora de saludar les darreres festes amb Iwith.org.

Malgrat que el títol de la postal i la seva adreça a Alemanya facin pensar que va néixer a l’estranger, Luis Burrel, l’autor de la postal més enviada va néixer i créixer a Barcelona i solament des de 1997 viu a Frankfurt, Alemanya. Aquí una petita entrevista per conéixer una mica més a la persona al darrera la postal electrònica:

Com vas assabentar-te del nostre concurs?

La postal que us he enviat, la vaig disenyar a principi de Desembre per enviar-la als meus amics i familiars. Abans d’enviar-la ho vaig fer per e-mail a la meva germana Nuria perqué em donés la seva opinió. I ella li va ensenyar a una amiga seva que coneixia el vostre concurs de postals de Nadal. 

Colorful Tents-Postal més enviada 2007


Explican’s la teva trajectoria professional i els teu objectiu al participar de la nostra iniciativa

Pinto i dibuixo per divertir-me, com afeccionat. Els diners els guanyo disenyant electrodomèstics com plaxes de vapor i máquines d’afeitar electriques. El meu objectiu al participar en el vostre concurs va ser fer feliç a les persones que rebessin la meva postal. El fet d’escriure a una persona que estimes unes ratlles per dir-li que penses en ella es un acte molt bonic que reforça els llaços que ens uneixen, ens apropa. Al posar a disposició pública mitjantçant el vostre concurs un dibuix “apropiat” puc contribuir a que s’escriguin mès postals. D’alguna forma he participat en la felicitat que s’ha generat enviant aquestes postals.

Què vas voler expressar amb el teu diseny?

Volia que les persones quan miressin el meu dibuix, es sentissin felices, que tinguessin pensaments alegres. Els estels son un símbol nadalec. Són les llums que guien als reis mags. Poden ser les llums que ens guiin en el nou any 2008. El 2008 está flotant en els núvols simbolitzant esperança i il.lusió. Que els nostres somnis es facin realitat! Les tendes son vivendes simpàtiques, a les que s’associa llibertat i aventura. I aquesta impressió combinada amb els intensos colors ens ajuda a pensar en un futur amb esperança i alegria.

Dissenys  Luis Burrel

Quina opinió et mereix la iniciativa d'Iwith.org?

Em sembla fantàstic que feu possible que unes 12.000 persones rebin postals de Nadal gràcies a la vostra iniciativa.
  
 

Més, sobre...: postals , iwith.org , més enviada , ong's , solidàrias , nadal
Traducció feta per Mª Angels Cortina Gombau
el 20/01/2008
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss