totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Iwith.org entrevistado en Tots X Tots de Com Radio


Ramon Bartomeus, Gerent de Recursos d'Iwith.org va ser entrevistat en el Programa Tots x Tots de Com Ràdio. L'objectiu d'aquest espai és donar a conèixer Organitzacions sense ànim de Lucre que treballin a Catalunya, i aquest 17 de gener va ser el torn d'Iwith.org. Ramon Bartomeus va explicar el canvi que ha sofert la societat amb el sorgiment de les noves tecnologies i com això influencia també en el treball de les organitzacions. Des d'un  punt de vista positiu va destacar que hi ha una sèrie de recursos disponibles a Internet que poden fer més efectiu el treball de les Organitzacions i aquest és el treball d'Iwith.org: "ajudem a les organitzacions a aprofitar la immensa quantitat de Recursos Disponibles a Internet i a que superin els seus coneixements bàsics sobre les noves tecnologies", va recalcar.Més, sobre...: iwith.org , com radio , enfermesta , onl
Traducció feta per Gemma Calzada i Roca
el 27/01/2008
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss