totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

BCN 30/4: Una cita que no pots perdre't


El proper 30 d'abril es desenvoluparà a Barcelona el  FORUM ALTERNATIVE CHANNEL, Xarxes socials i mitjans responsables, organitzat per Iwith.org i Alternative Channel. S'espera que aquest forum sigui un punt de trobada entre els experts en xarxes socials, TIC i web 2.0; els professionals de la comunicació social i responsable; i els actors del tercer sector com Organismes Internacionals, ONG i entitats.

El primer Forum Alternative Channel organitzat per Alternative Channel conjuntament amb Iwith.org és un event sense precedents tant pel seu abast com pels temes a tractar. La cita neix amb el propòsit de promoure l'ús de les noves aplicacions de Internet entre els actors del tercer sector (associacions, fundacions, ONG). S'espera la participació de 200 persones interessades en aprendre com participar en la web 2.0, com difondre un vídeo per Internet , o com millorar la visibilitat en la xarxa.

La jornada es divideix en tres eixos temàtics:

1. Xarxes Socials: màrketing viral, publicar i compartir informació
2. Mediatització, sensibilització i responsabilitat
3. Comunicació pel desenvolupament: TIC i transformació social

Així mateix, aquests temes seran analitzats en 3 formats:

  • Seminaris: Taula rodona d'experts internacionals per debatre sobre les últimes tendències en tecnologia al servei de la societat.
  • Speaker's corner: una tribuna per presentar exemples creatius d'Internet i vídeo. Micro obert a tots els participants que vulgin presentar els seus vídeos publicats a Alternative Channel.
  • I tallers de reportatge vídeo per ONG: En col·laboració amb la Universitat Autònoma de Barcelona, oferim sessions pràctiques de guió, rodatge i muntatge d'un reportatge de vídeo a càrrec de professionals de l'audiovisual.
Durant el Forum s'entregaran els premis del Concurs de Vídeo sobre Desenvolupament Sostenible Alternative Channel del que ja et parlàvem en la nostra web. El Concurs busca promoure la producció i la difusió de vídeos curts i professionals sobre temes d'actualitat, campanyes de sensibilització, accions i iniciatives relacionades amb el desenvolupament sostenible. Durant la clausura del Fòrum, el jurat entregarà els premis de 8.000 euros pel millor vídeo en francès i 8.000 euros pel millor vídeo en espanyol.

Més, sobre...: tic; ONG; Iwith.org , vídeos
Traducció feta per Gemma Calzada i Roca
el 31/01/2008
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss