totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Viatja Responsablement a través de la Ràdio


Aquesta és la idea que mou a conocemundo.org, La webràdio del Turisme Responsable, un projecte de COMSOC que conta amb el suport tecnològic d’ Iwith.org i que acaba d'estrenar web.

La idea va néixer després d'un viatge de turisme responsable a l'agost de 2005 que un grup de persones va emprendre per a conèixer al Moviment dels Sense Terra del Brasil. A l'any següent, van estrenar en Ràdio L'Hospitalet un programa sobre el turisme just en l'Estat Espanyol, anomenat ‘Món Obert d'Estiu'.

Les emissions van ser sempre amenitzades amb la música i els ritmes originals de cada poble. Cada programa era un viatge diferent, un acostament humà als pobles de la terra a través de les organitzacions, persones animades i amb ganes d'encoratjar als oïdors a apuntar-se a altra forma de conèixer món.

Del programa de ràdio i les ganes d'estar a l'aire tot l'any per a difondre el turisme just, va néixer finalment www.conocemundo.org, una webràdio del Turisme responsable a través de la qual es pot viatjar a més de radiofònicament, visualment, gràcies als àlbums fotogràfics dels convidats.

COMSOC – Comunicació Social, convida a escoltar, veure, sentir i formar part de cadascun dels viatges disponibles en la web.

Senegal, Brasil, Índia, Moçambic, Japó, Cuba, El Marroc i Argentina són algunes de les destinacions per a conèixer que proposen les catorze entitats fins ara còmplices d'aquesta iniciativa multiplicadora. En la ràdio destaca la participació del director i actor de teatre Pepe Rubianes, guia del viatge per Etiòpia.

Més, sobre...: ràdio , viatges , internet , solidaritat , ong , iwith.org
Traducció feta per Ester Micó
el 15/03/2008
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss