totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Nou Curs Iwith.org amb Beca 100% per a membres i col·laboradors d’ONG’s


Iwith.org és una ONG que busca apropar Internet a les organitzacions del tercer sector. En aquests moments, ja treballa amb més de 120 organitzacions en l’elaboració dels seus llocs d’Internet. Una altra manera de transferir coneixement és a través dels seus cursos on-line. Aprofita aquesta oportunitat única. Beques 100% per a ONG’s o voluntaris en el curs "Notícies en la Web"

Ets l’encarregat de publicar les notícies en la pàgina web de la teva organització? Esteu creant una pàgina web i seràs tu el responsable de mantenir-la actualitzada o potser no teniu web i les noves tecnologies com Internet us semblen una mica llunyanes...? Doncs aquesta és l’oportunitat que estàveu esperant.

Iwith.org organitza novament de manera on-line o virtual el curs "Notícies en la Web" que gràcies al suport de FTIC ("Formació en Tecnologies de la Informació i la Comunicació" de la Generalitat de Catalunya) és totalment gratuït per a membres, voluntaris i col·laboradors d’ONG.

És una realitat que tota associació genera una gran quantitat d’esdeveniments, activitats, cursos, jornades i seminaris. La pàgina web és el lloc idoni per donar-los una correcta difusió i publicitat. Mitjançant el curs “Notícies en la Web”, professionals i voluntaris de les organitzacions socials poden aprendre fàcilment a crear, publicar i gestionar notícies en la seva pròpia Web, traient el màxim profit de les eines on-line.

Publicar les teves pròpies notícies NO és difícil! El que succeeix és que de vegades no sabem com difondre les nostres notícies per a què arribin al màxim nombre de persones possible. Amb el curs “Notícies a la Web” estareu preparats per a obtenir uns coneixements suficients per a reconèixer i analitzar la importància de les notícies que generem, publicar notícies en la web i aprendre a fer funcionar d’un programari de suport.
Destinataris:

El curs “Notícies en la Web” està destinat als responsables de comunicació i sensibilització en l’interior de la seva pròpia ONG, als voluntaris i a totes aquelles persones que vulguin participar en la comunicació de la seva organització.

Temari:

• La comunicació
• Què és notícia?
• Per què tenir un servei de notícies en la web?
• Característiques de redacció i tipus de notícies.
• Recomanacions per a escriure en Internet

El curs consta de 25 hores lectives que l’estudiant pot seguir en un període de 2 setmanes, en qualsevol moment, i en qualsevol lloc on disposi d’una connexió a Internet. El seu preu és de 100 euros + IVA.Web del curshttps://campus.iwith.org/

Beques:

Si participes en una organització no lucrativa demana una beca del 100% de l’import del curs! Les beques es concediran per rigorós ordre de sol·licitud, pel que recomanem fer la inscripció el més aviat possible. El Comitè d’adjudicació de Beques de Iwith.org es reserva el dret de confirmar les dades amb la teva organització.

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: 01/05/2008

Més informació: formació@iwith.org

Més, sobre...: ong , internet , beques , cursos , on line , noticies , web
Traducció feta per Elena Baixas Lehnberg
el 08/04/2008
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss