totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Iwith.org en DIGITALS de Com Ràdio


Ramón Bartomeus, director de Recursos d’ Iwith.org, va assistir com entrevistat al Programa de COM Ràdio, Digitals, per parlar del nostre treball i donar a conèixer el Forum Alternative Channel sobre xarxes socials i mitjans responsables que organitza juntament amb l’anomenat Canal de Televisió per Internet per a ONG.

L’entrevista va tenir lloc en els estudis de Com Radio el dia 30 de març. En el següent link podeu descarregar la primera part del programa on apareix l’entrevista. Per a més informació sobre el Fòrum Alternative Channel cliqueu aquí:Traducció feta per M José Blaya
el 22/04/2008
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss