totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

"El Príncipe Esquivo" guanyador del Premi Iwith.org Dia del Llibre.


El Poemari obra de Ronald Franklin Castillo Florian, de Perú, ha sigut el llibre més descarregat en aquest certamen 2008. Fins a les 12 hores d’aquest 22 d’abril més de dos mil clicks intentaren accedir a alguna de les 23 obres penjades a la nostra web. Agraïm als autors novament per la seva confiança i generositat, i als lectors per creure a l’iniciativa.
.

Avui celebrem el día Internacional del Llibre: a Catalunya, la Diada de Sant Jordi, i a Iwith.org anunciem el guanyador del nostre concurs en homenatge al llibre.

El Príncipe Esquivo, un poemari que el seu propi autor va descriure com digne de ser escenificat, on els personatges es creuen com fantasmes amb els lectors s’ha fet creditor del Premi del llibre més descarregat en aquesta segona edició del certamen. Es tracta d’un obra que intenta trencar amb el drama existencial de dos èssers separats per el destí i que a través d’aquest s’esperen.

Una gran quantitat de llibres arrivaren responent a la convocatoria. D’aquestos, 23 van ser seleccionats per ser publicats a la nostra web. Des-de principis de mes i fins avui, més de 2 mil persones han fet click per descarregar-se alguna d’aquestes obres.

Agraïm als escritors per donar suport a aquesta iniciativa que subtitulem com “Llibres per superar la bretxa digital”. I també agraïm als lectors que han acceptat el repte d’obtenir el seu material de lectura des d’una pantalla d’ordinador.

Les obres del certamen romandran a la nostra web per les vostres descarregues. Així que ¡posa’t les piles!, que encara tens temps per llegir!

Traducció feta per Montse Garcia Ruescas
el 25/04/2008
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss