totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

L'IAVE té ja seu a Catalunya


La tan esperada Conferència Mundial Juvenil del IAVE a Panamà  (associació internacional per a l'esforç voluntari) IAVE va ser el millor escenari per a la presentació oficial a escala mundial de l'Oficina de Joventud de IAVE a Catalunya, projecte gestionat per la Fundació Catalunya Voluntària.

L'Oficina Juvenil de IAVE a Catalunya va finançar a través de la competició "La meva experiència voluntària" la pràctica totalitat de les despeses de viatge de 6 dels ponents internacionals, joves representants d'organitzacions d'Escòcia, Rússia, Mèxic, Brasil, Filipines y Taiwan, destinant a això 4.500€ del seu presupost.

L'Oficina va editar 900 revistes de la Conferència (en anglès, català i castellà) i va distribuir els seus nous tríptics entre els delegats. Un dels moments més destacats de la XX Conferència Mundial del Voluntariat de IAVE, va ser l'acte solemne que va tenir lloc el 4 d'abril durant la Cerimònia de Clausura: la signatura del Protocol d'Enteniment (Memorandum of Understanding) entre la Generalitat de Catalunya i IAVE, representat el primer pel Director General de Promoció Internacional de les Organitzacions Catalanes, Sr. Ignasi Doñate i pel Director de l'Agència Catalana de la Joventud Sr. Julià Fernández i, en representació de IAVE, el seu recent nomenat President Mundial: el Sr. Kang-Hyun Leo, de Corea del Sud. La signatura d'aquest document suposa el compromís entre ambdós i oferix el marc adequat per a  l'establiment i desenvolupament de l'Oficina IAVE de la Joventud a Catalunya.

Més, sobre...: ong , internet , iave , catalunya
Traducció feta per isabel buades
el 12/05/2008
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss