totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Nova Oferta Formativa Iwith.org: connecta la teva organització a les noves tecnologies


Aquesta vegada, gràcies al suport del FTIC, Iwith.org, Ong especialista a apropar les noves tecnologies a les Organitzacions no Lucratives (ONL), ofereix tres nous cursos On Line. Segur que són del teu interés!

El FTIC és un programa de la Generalitat de Catalunya que té com a objectiu subvencionar la realització d’activitats formatives en l’àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) a Catalunya.

Iwith.org, com a ONG especialista a apropar les noves tecnologies a les organitzacions i a persones que no han pres un primer contacte amb les TIC, compte amb el suport de FTIC per oferir dos cursos ON line que busquen disminuir aquesta divisòria digital.


Qualsevol persona interessada en prendre contacte amb les Noves Tecnologies pot optar a aquesta oferta formativa on line. I a més, els membres, col.laboradors i voluntaris d’ONG compten amb beques 100%.


De què tracten els cursos ?

De vegades no ens adonem que la pàgina web de la nostra organització és un dels elements imprescindibles per fer publicitat de les nostres activitats i difondre notícies. Per això, necessitem un software que sigui molt fàcil d’utilitzar i que ens permeti fer canvis de forma instantània, sense dependre de terceres persones.

Amb el curs d’ Eines d’administració, creació i gestió de pàgines web coneixerem les claus per a una comunicació eficaç a internet, com crear una pàgina web amb la Plataforma Ab·core, utilitzar l’editor intern, publicar la nostra pàgina web de forma instantània, recuperar versions anteriors, eliminar pàgines que no ens interessen i carregar pàgines que tenim al nostre ordinador.

En el curs , "La web com a eina de comunicació amb els donants, voluntaris , beneficiaris i altres grups d’interès” volem mostrar-te quines oportunitats brinda la web 2.0, Facebook, Twitter, Jaiku, Vídeo...? La idea és que coneguis els stakeholders, cóm comunicar-se amb ells de forma eficaç i directa, quin tipus d’informació se’ls ha de proporcionar per tal d’aconseguir que sigui efectiva.

A aquest link trobaràs informació sobre aquests i altres cursos que ofereix Iwith.org.

No t’oblidis de registrar-te per assegurar una plaça ja que aquestes són limitades!

Més, sobre...: ong , internet , cursos , on line , noves tecnologies , tic
Traducció feta per Ruth Seijo
el 27/05/2008
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss