totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Ghana una sonrisa: assisteix a un bell concert solidari


Un tenor, un violinista, dos pianistes i els membres de l'ONG Ghana una sonrisa que donen suport a orfanats africans rurals et conviden aquest 12 de juny a un concert íntim per a què la música sigui una bona excusa per a aconseguir somriures.


Un gest pot canviar-ne un altre. Això és el que pensen els impulsors de l'ONG ONG Ghana una sonrisa, que conviden a un concert solidari aquest 12 de juny amb la finalitat d'obtenir recursos per a donar suport a orfanats a Àfrica. La teva assistència pot transformar-se en centenars de somriures.

Ghana un Sonrisa, és una ONG que va començar el seu treball en el 2006, donant suport al orfanat de Huhunya. Durant el 2007 van portar a terme els seus primers projectes, centrats sobre tot en aquest orfanat. I al mateix temps , van començar a ajudar en un altre orfanat: el de Otrokper.

Ghana una sonrisa no té despeses de personal ni d'infraestructures. Funciona gràcies al treball voluntari dels seus cooperants. Per això, aquest concert serà possible amb l'entusiasme de dos voluntaris com Ramón Bartomeus i Monste Roig, i la bona voluntat del tenor Marc Sala i la del guanyador del concurs de Piano María Canals, José Enrique Bagaria,

T'adjuntem el PDF de la invitació, amb les coordenades per a arribar al lloc del concert i les fotografies d'aquestes persones que desinteressadament posen el seu treball al servei d'aquesta causa.

T'esperem!

Data: 12 juny 2008
Hora: 21:30 hrs
Lloc: "El Teatrillo", Carrer Margenat, 66. Barcelona

Més, sobre...: ong , internet , ghana , orfanats , àfrica , concert solidari
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss