totop

iWith.org: Desenvolupament web per a projectes que milloren el món*

Uneix-te a l'equipo d'iWith

Titular notícies

Alerta sobre la fractura digital amb les teves fotos de vacances


Per segon any consecutiu a Iwith.org convoquem el Certamen de Fotografies d'Estiu per alertar sobre els dfierents nivells d'accés a la tecnologia que hi ha al món. Per això et proposem que agafis la teva càmera a les vacances i observis. Sorpren els visitants del nostre portal amb una imatge que els sensibilitzi!

La divisòria digital, és un terme repetit, usat en moltes ocasions però encara existent. Així ho van deixar clar els qui van enviar les seves fotos al Certamen de 2007. Aquest any, repetim el repte: durant les vacances, agafa la càmera i busca situacions on sigui evident aquesta fractura digital entre rics i pobres.

No ha de ser una fotografia negativa o un judici contra aquesta diferència, simplement la instantània ha d'altertar sobre la seva existència. A Iwith.org creiem que la tecnologia i Internet són vehicles per al desenvolupament i, per tant, qui es queda fora de les TIC també perd una oportunitat per assolir per ell mateix, un estat de benestar superior. Aquí t'oferim una mostra de les imatges de l'any passat, perquè quedi més clar l'objectiu del certamen.
.Bases certamen

1.- El certamen de Fotografies d'Estiu Iwith.org té com a objectiu sensibilitzar a través de les imatges captades durant les vacances sobre la divisòria digital. Els autors de les fotografies es consideraran socis d'Iwith.org fins setembre de 2009.
2.- Al concurs pot participar qualsevol persona, sense límit d'edat ni residència, amb un màxim de 3 fotografies.
3.- El tema de les fotografies serà la sensibilització sobre la divisòria digital
4.- L'estil i el format de les fotografies són lliures i es poden usar programes de retocament d'imatge. Iwith.org es reserva el dret d'adaptar les imatges a una resolució de 650 x 450 pixels a 72 dpi per a la seva inclusió a la galeria virtual
5.- Les fotografies s'enviaran a través d'un formulari segur al web d'Iwith.org. Les obres presentades sense dades de l'autor podran ser descartades. Iwith.org no es fa responsable de la veracitat de les dades aportades pels autors
6.- Les fotografies seleccionades seran publicades a la galeria virtual sota llicència  Creative Commons, per la qual cosa podran reproduir-se i usar-se lliurement sempre que es citi el nom de l'autor i sigui sense afany de lucre
7.- A la galeria virtual s'inclourà el títol de la fotografia, el nom de l'autor i els comentaris, associació, ONG o centre educatiu del que procedeixi
8.- La data límit per a l'entrega dels treballs és el dia 1 de setembre de 2008. Les fotografies seran publicades el 8 de setembre de 2008

A tots els que participeu del concurs, moltes gràcies i sort!

Formulari per a enviar fotografies

Traducció feta per Laia Benito Pericas
el 13/06/2008
Últimes Notícies

  
Google + Facebook Twitter Youtube Rss